Persatuan Peguam Syarie Malaysia (PGSM)

Persatuan Peguam Syarie Malaysia (PGSM) merupakan sebuah NGO yang memperjuangkan nasib dan kepentingan para peguam syarie di Malaysia. Para peguam syarie terikat dengan Etika Peguam Syarie yang termaktub di dalam Arahan Amalan yang dikeluarkan oleh Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia (JKSM). PGSM didirikan pada tahun 2001 sebagai organisasi bukan kerajaan (NGO) dan berfungsi untuk memastikan umat Islam di negara ini diberi akses kepada keadilan, khususnya di Mahkamah Syariah.

Perlukan bantuan?

Jika anda perlukan khidmat guaman Syarie, hubungi kami. NAI Hanan & Partners mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman. Gunakan borang di bawah atau hubungi kami di Whatsapp.

Nyatakan Masalah Anda

Kami akan balas dalam 24 jam

  • Maklumat anda selamat dengan kami

Hubungi Kami

Nyatakan masalah anda, dan kami akan balas dalam 24 jam.

Atau gunakan borang berikut:

Pengisian borang hubungi ini tidak dianggap sebagai nasihat undang-undang. Sebarang maklumat yang disediakan dalam borang ini adalah untuk tujuan pertanyaan sahaja dan tidak akan dianggap sebagai nasihat undang-undang. Sebarang hubungan pelanggan dan peguam hanya akan ditubuhkan selepas konsultasi peribadi yang sesuai dan perjanjian bertulis yang telah dimuktamadkan antara pihak-pihak yang berkenaan.